Indonesia open voor toeristen

Update: 6 april 2022

Indonesia opent zijn grenzen voor Nederlandse toeristen. Er zijn nog wel een aantal voorwaarden en deze kunnen in de loop der tijd veranderen.
Voor meer informatie en voor de laatste update kunt u de informatiepagina van de Embassy of The Republic of Indonesia (kemlu.go.id) of de
website van het Ministerie van Buitenlandse zaken raadplegen.

Een aantal voorwaarden waar u rekening mee dient te houden.

- Reizigers hebben voor vertrek geen negatieve PCR test meer nodig.
- Bij aankomst kunt u gebruik maken van de Visa on Arrival procedure. De kosten zijn IDR 500.000,- of EUR 35,-- en dit moet kontant worden betaald.
- Reizigers dienen bij aankomst een internationaal vaccinatiebewijs (geprint/digitaal) te overleggen van twee vaccinaties (Janssen 1x).
- Reizigers die nog niet volledig zijn gevaccineerd (vaccinaties + booster) dienen een PCR test bij aankomst op de luchthaven te ondergaan. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.
- Reizigers dienen een reisverzekering te overleggen waaruit blijkt dat er een dekking is voor medische kosten (met name kosten die gerelateerd zijn aan covid 19 gerelateerde klachten).

Voorwaarden kunnen wijzigen en wij adviseren nogmaals om voor vertrek een van de bovengenoemde instanties (Ambassade en/of Min. Buitenlandse Zaken) te raadplegen voor de
laatste updates.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor bovengenoemde informatie en/of de korrektheid en actualiteit hiervan.


 

Contact

Asfalea Travel
Nes 82
1012 KE Amsterdam

020-6239548
Ambon 2022, bel ons en vraag om een offerte !

Ambon 2022, bel ons en vraag om een offerte !

Geplaatst op: 2022-06-21

Ambon 2022 Wij kunnen op dit moment nog geen Ambon pakketten samenstellen en op onze website zetten. De periode " na covid " betekent op dit moment dat nog niet alle vluchten beschikbaar zijn. Elke...

Lees meer Meer nieuws
Garuda Indonesia - Incheck Schiphol

Garuda Indonesia - Incheck Schiphol

Geplaatst op: 2022-06-20

Update: 20 juni 2022 2022: Garuda Indonesia’s nieuwe schema  Zaterdag: GA089 Amsterdam / Jakarta 12.05 - 06.55 (aankomst op zondag) Donderdag: GA088 Jakarta / Amsterdam 23.05 - 07.50 (aankomst op...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.